Nieuws

Werken bij Groendak. Iets voor jou!

GROENDAK zoekt: 

Office-manager;

Adviseur groene daken;

Secretaresse;

Bouwwerkbegroener;

 

 

 

‘Wat zoeken we nu?’ zie ook: www.groendak.nl/werken-bij-groendak/  

WERKEN BIJ GROENDAK

Bij Groendak werken ‘hardlopers, sportvissers, part-timers, bakkers, tuinierders, sporters, zangers, jonge vaders en moeders én opa’s en oma’s’… Allemaal mensen met (een extra) passie! Stuk voor stuk energieke, creatieve, gezellige en zeer gedreven mensen. We werken samen in teams die elkaar inspireren en stimuleren om uitdagende en mooie groene verduurzamingsprojecten te realiseren. Samen zorgen we voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Kom jij jouw passie met ons delen? Bekijk hieronder welke functie bij jou past.

We vieren onze ‘feestjes’. We vieren ieder jaar het begin van de bouwvakvakantie met een gezellige barbecue en we vieren het begin van de winter met de traditionele eindejaarsborrel. We houden van gezelligheid en vieren de belangrijke momenten. Ook vieren wij dat graag spontaan met een borrel.

Wij halen plezier uit samen goed werk leveren door resultaatgericht samen te werken. Zo kunnen we samen kosten reduceren, levertijden verkorten, planningen en prestatiegaranties waarmaken en een hoge tevredenheid realiseren bij alle betrokkenen. Bij plezier hoort ook samen successen vieren. En dat doen we graag! Er is regelmatig een goede reden om te proosten of een heerlijke taart aan te snijden.

Mensen zijn de kracht van de organisatie. Duurzame inzetbaarheid is daarom een belangrijk aandachtspunt. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de specifieke omstandigheden en wensen van medewerkers, passend bij hun loopbaan en levensfase. Bijleren of cursussen krijgen veel aandacht, maar ook vitaliteit en gezondheid staan voorop.

Met ruim 20 collega’s werken we aan het vergroenen en het verduurzamen van gebouwen. De ene collega werkt vanuit kantoor en de ander op een locatie of in de werkplaats. We werken allemaal voor hetzelfde doel: Zorgen voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Goed voor elkaar!

Wij hebben een ambitieus doel: Versterkt door de branche waarin wij werken, zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid en onze invloed op het gebied van duurzaamheid, milieu, leefomgeving, veiligheid en welzijn. Wij kijken graag verder en zetten met de individuele medewerkers extra stappen voor een duurzame wereld.

Gepubliceerd op 4 april 2023 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *