Klantervaringen

Dit zeggen klanten over Groendak

Wij zijn tevreden met onze klanten, maar wat zeggen zij nu over ons?

Hieronder geven onze klanten hun foto’s en hun reacties weer. De foto’s en teksten zijn eigen foto’s met ongecensureerde teksten. Eerlijk en enthousiast.

Snel Gelegd - Amsterdam

Beste mensen, De palet met de onderdelen van ons bestelde sedumdak is vrijdagmiddag in goede orde afgeleverd. We hebben het meteen die zelfde middag nog aangebracht. In twee uur tijd was de klus geklaard. Met jullie beschrijving was het in principe heel eenvoudig allemaal. Het lastigste was nog wel dat de drie onderste lagen (beschermdoek, drainagelaag en filtervlies) nogal gemakkelijk ten opzichte van elkaar gemakkelijk verschuiven. Maar goed we zijn er snel uitgekomen, en blij dat we nog voor de hitte van afgelopen zaterdag de sedummatten op het dak hebben kunnen uitrollen. Het ziet er prachtig uit. Ten zeerste bedankt en Hartelijke groet, Hennie

1 juli 2019

Mooi in bloei - Woerden

Beste Linda, Nu toch nog een foto nadat er afgelopen maand veel regen is gevallen. Het bloeit van alle kanten! Erg mooi. Groetjes, Nico

24 juni 2019

ZO blij met mijn dakje - Amstelveen

Beste mensen van Groendak.   Ik wil bij deze even laten weten dat het groendak dat ik vh voorjaar bij jullie heb bestelt mijn verwachtingen aan alle kanten overtreft. Het is prachtig gaan bloeien en krijgt een en al aandacht van bijen en hommels.  Samen met mijn zoon had ik  het in 2 uurtjes gelegd. Ik durf te stellen dat het het mooiste dak van de buurt is.   Vriendelijke groet, Anton K.  

23 juni 2019

Resultaat na 2 weken!! - Warmenhuizen

Beste medewerkers Groendak,   Wat een wereld product, in 2 weken tijd groeit het bijna over de randen van het veranda dak heen !! Helemaal top !   Hartelijke groet, Luc d. V.

13 juni 2019

Plezierig uitzicht - Scherpenzeel

Beste Groendak,   Dank jullie wel. Heel fijn dat het stukje dak een beschermend lapje heeft gekregen, fijne service. We zijn heel blij, het uitzicht vanuit mijn werkkamer is een stuk plezieriger geworden ;-))   Nogmaals dank en een heel fijn weekend! Margot S.

17 mei 2019

Positieve reacties - Rotterdam

Geachte dames en heren,   Het was allemaal heel duidelijk uitgelegd door jullie. Dank daarvoor. Ik heb twee fotootjes bijgevoegd van het resultaat. Wij zijn ieder geval erg blij met het resultaat en krijgen veel positieve reacties van buren.   Met vriendelijke groeten,   John T.

16 april 2019

Ons dak is groen - Groesbeek

Beste Renée, Ons dak is groen! Ik ben supertevreden over de communicatie m.b.t. het project en de manier waarop het is uitgevoerd. Mijn complimenten voor jullie bedrijf. Ik zal jullie zeker aanbevelen als het ergens ter sprake komt. Succes met het verder "vergroenen" van Nederland! Groeten, H.

8 december 2018

Super Happy - Wageningen

Hoi Renée, Voor jou en je collega’s: we zijn super happy en tevreden met ons mooie groene dak. Heel hartelijk dank. Goed gewerkt ook, netjes, rustig, professioneel en kwalitatief (lijkt mij) goed. Nogmaals dank en succes met jullie goeie werk! Hartelijke groet, Marianne B.

24 november 2018

Een sedumplantjes dak, zo deed ik het! - DHZ - zelf aanleggen!

Hartelijk dank voor de aanvullende info! Na anderhalve dag is dit het resultaat. De 36 zakken substraat waren exact genoeg om het (aflopende dakvlak) waterpas te vullen! met vriendelijke groet, Arno B.

20 november 2018

Ladderlift extra, prima resultaat! - Delft

😊👍 Geachte Fleur, Jazeker, de aanleg is naar tevredenheid verlopen: Renate en Dennis waren zeer vriendelijk. Ik ben zeker tevreden met de situatie, ik merk dat het minder snel afkoelt onder het dak en er wordt veel minder water afgevoerd door de dakgoot. Prima advies ook: 1 à 2x per jaar zelf schoonmaken en eens per 5 jaar door jullie laten doen. Groeten,  Jako 👨‍💻 De ladderlift ging kapot, maar via jullie teams stond er binnen een uur een ander! Heel goed!

13 november 2018