Klantervaringen

Dit zeggen klanten over Groendak

Wij zijn tevreden met onze klanten, maar wat zeggen zij nu over ons?

Hieronder geven onze klanten hun foto’s en hun reacties weer. De foto’s en teksten zijn eigen foto’s met ongecensureerde teksten. Eerlijk en enthousiast.

Zeer tevreden! - Alkmaar

Om 6.45 bezorgd Om 07.15 lag het er op! Een zeer tevreden klant :-) Met vriendelijke groet, Maurice

11 februari 2022

Onderdak voor de vijver pomp - Achthoek

Dag Wijnie, Het past helemaal in onze stijl van de tuin, Het huisje bied onderdak voor de vijver pomp en de filter. Wij zijn er heel erg blij mee. Bedankt voor de geleverde kwaliteit. Met vriendelijke groet, Frank.

11 februari 2022

Mooi uitzicht - Amsterdam

Het groendak bevalt prima. Het ligt op het schuurtje en vanuit het huis heb je een mooi uitzicht. De foto’s zijn van het moment dat het dak is aangelegd, maar de plantjes zijn al aardig aan het groeien. Heb ook het idee dat er nog bloemetjes in komen. De duiven gaan erop zitten heerlijk van het zonnetje genieten. Met vriendelijke Groet, Petra

11 februari 2022

45º steil dak zelf aangelegd! - Breda

Het is zeker gelukt met aanleggen. We trokken ook de nodige aandacht in de wijk omdat wij de eerste zijn die een schuin dak met sedum hebben, laat staan ook zelf hebben gedaan. We kregen regelmatig mensen op bezoek die ons vroegen hoe moeilijk het nou was. Daar hebben we eerlijk tegen gezegd dat het, met goede uitleg, helemaal niet zo moeilijk is, alleen zwaar qua gewicht. Maar ook, als wij het kunnen, kunnen jullie het ook. Met vriendelijke groet, Samy

10 februari 2022

Snel Gelegd - Leusden

Beste mensen, De pallet met ons sedumdak is vrijdag afgeleverd. We hebben het die dag nog aangebracht. In twee uur tijd was de klus geklaard. Met jullie beschrijving was het heel eenvoudig allemaal. Het lastigste was dat de onderste lagen nogal gemakkelijk ten opzichte van elkaar verschuiven. Maar we zijn er snel uitgekomen, en blij dat we voor de hitte de sedummatten op het dak hebben kunnen uitrollen. Het ziet er prachtig uit. Ten zeerste bedankt en Hartelijke groet, Hennie

1 juli 2019

Mooi in bloei - Woerden

Beste Linda, Nu toch nog een foto nadat er afgelopen maand veel regen is gevallen. Het bloeit van alle kanten! Erg mooi. Groetjes, Nico

24 juni 2019

ZO blij met mijn dakje - Amstelveen

Beste mensen van Groendak.   Ik wil bij deze even laten weten dat het groendak dat ik vh voorjaar bij jullie heb bestelt mijn verwachtingen aan alle kanten overtreft. Het is prachtig gaan bloeien en krijgt een en al aandacht van bijen en hommels.  Samen met mijn zoon had ik  het in 2 uurtjes gelegd. Ik durf te stellen dat het het mooiste dak van de buurt is.   Vriendelijke groet, Anton K.  

23 juni 2019

Resultaat na 2 weken!! - Warmenhuizen

Beste medewerkers Groendak,   Wat een wereld product, in 2 weken tijd groeit het bijna over de randen van het veranda dak heen !! Helemaal top !   Hartelijke groet, Luc d. V.

13 juni 2019

Plezierig uitzicht - Scherpenzeel

Beste Groendak,   Dank jullie wel. Heel fijn dat het stukje dak een beschermend lapje heeft gekregen, fijne service. We zijn heel blij, het uitzicht vanuit mijn werkkamer is een stuk plezieriger geworden ;-))   Nogmaals dank en een heel fijn weekend! Margot S.

17 mei 2019

Positieve reacties - Rotterdam

Geachte dames en heren,   Het was allemaal heel duidelijk uitgelegd door jullie. Dank daarvoor. Ik heb twee fotootjes bijgevoegd van het resultaat. Wij zijn ieder geval erg blij met het resultaat en krijgen veel positieve reacties van buren.   Met vriendelijke groeten,   John T.

16 april 2019