Klantervaringen

Dit zeggen klanten over Groendak

Wij zijn tevreden met onze klanten, maar wat zeggen zij nu over ons?

Hieronder geven onze klanten hun foto’s en hun reacties weer. De foto’s en teksten zijn eigen foto’s met ongecensureerde teksten. Eerlijk en enthousiast.

Alles is perfect verlopen. - Utrecht

Hoi Linda, Even een kort berichtje om jullie te bedanken voor de goede service! Het dakje ligt er heerlijk groen bij. Alles is perfect verlopen, vanaf het eerste telefonische contact t/m de klantgerichte chauffeur. Perfect allemaal en dat mag ook wel eens worden gezegd! Dank. Met vriendelijke groet, Jolein & Patrick.

19 oktober 2022

Unieke en soepele manier van werken - Hogeveen

Goedemorgen, Ik wil nogmaals mijn dank uitspreken voor jullie unieke en soepele manier van werken. Het word erg gewaardeerd en kan worden gewaardeerd in de verder toekomst kan het even weer terug komen en door worden geven. Dank!

17 oktober 2022

Our little balcony is looking fantastic. - Amsterdam

Dear Grad, I just arrived home and wanted to know that the sedum in our little balcony is looking fantastic. Thank you!! Astrid.  

16 oktober 2022

Bedankt voor de goede service! - Vlaardingen

Beste Linda, Dit is het resultaat, we zijn er erg blij mee! Hopelijk doet de rest van de wijk met ons mee! Bedankt voor de goede service Met vriendelijke groet, Kim

14 oktober 2022

Goede service en mooi sedummatten. - Amsterdam

Beste Linda

Jullie hebben een tijd terug sedummatten geleverd bij ons in Amsterdam. Allereerst heel erg bedankt voor de goede service en de mooie sedum matten. Ze doen het zoals je kan zien op de foto erg goed. We zijn er dus ontzettend blij mee. Groet, Philip


13 oktober 2022

Een mooie uitstraling. - Zeist

Beste Linda, Bij deze nog een foto van ons groendak-project Het heeft een mooie uitstraling en er kwamen al veel leuke reacties op. Met vriendelijke groet, Hein

12 oktober 2022

Een opmaat naar verdere uitbreiding. - Amersfoort

Beste mensen, Op zaterdag  zijn we op bezoek geweest in Scherpenzeel. We zijn prettig ontvangen en hebben op een leuke manier de uitleg en informatie ontvangen. We hebben gelijk materiaal gekocht en meegenomen. ’s Middag hebben we het geplaatst. Wat ons betreft is het een opmaat naar verdere uitbreiding op de rest van het dak. Hartelijke groet, Marien en Gea

10 oktober 2022

Ik ben reuze enthousiast over jullie bedrijf! - Hommeren

Beste Fleur, Ik ben zeer tevreden over het verloop van de aanleg. Renate en haar collega waren vriendelijk en efficiënt. Ze hebben keurig werk afgeleverd en de boel erg netjes opgeruimd. De informatie vooraf was ruim voldoende en al mijn vragen zijn goed beantwoord. Ik ben reuze enthousiast over jullie bedrijf en product en heb het bij diverse mensen aanbevolen. Gr, Alice.

8 oktober 2022

Het maakt onze wijk af! - Tilburg

Hoi Groendak, Wij als buurt zijn en erg blij mee het maakt onze wijk af! Dank voor de snelle en goede levering. Met vriendelijke groet, De buurt.

5 oktober 2022

Het dakje ligt er nog steeds mooi bij. - Zaandam

Beste Groendak, Ruim 4 jaar geleden maakte ik mijn vrouw blij met de aanleg van dit groendak. Het ligt er nog steeds mooi bij. Dank voor de goede kwaliteit aan materiaal die jullie destijds hebben geleverd. Groet, Harmen.

1 oktober 2022