Inloop Dak – Open Dak – Kom kijken!

open dagOPEN DAK | INLOOPDAK maak een groendak-date!

Onze inloopdagen houden wij om duidelijkheid te geven over groene daken. We nemen dan, met een afspraak, graag de tijd. Je kan het dak op in Scherpenzeel: open dak / inloopdag: vrijdag 2 juni + zaterdag 3 juni* op afspraak.

Heb je zin om van je dak een groendak te maken maar weet je niet hoe? Deze open dak dag is iets voor jou. Ga je het allemaal zelf doen? Of laat je het doen? Hoe moet je het doen? Wat is er nodig? Vraag en je krijgt het te horen en te zien.

JE KAN HET DAK OP

Gratis kijken Hoe ziet het groendak er nu uit, op enkele model sedumdaken kan je kijken. Een toelichting en voorbeelden op je eigen wensen kunnen worden getoond. Neem een foto of tekening mee van je dak. Een deskundig advies wordt gegeven.

En welke planten wil je op je dak zien? Kom kijken, maak een afspraak Je kan het verschil vernemen tussen verschillende groene daken, zodat je kan beslissen wat mogelijk is bij jou. Je kan enkele voorbeelden zien van grassen in de zomer of in de winter.

Bekijk ook jouw wensen met een groendak. Of wees gewoon nieuwsgierig….

Je kan niet alleen informatie over de verschillende mogelijkheden krijgen maar ook over de aanleg ervan. Je kan kiezen voor scheuten, planten, tegels of kant-en-klare groentapijten. Maar ook met een ecodak of een groen bouwconcept kan je kennismaken. Bouwwerkbegroeners kan je spreken (op afspraak) en alle vragen stellen. Of de plantjes aaien. Maar ook alleen kijken mag, ook op afspraak.

WANNEER: OPEN DAK  / inloopdag vrijdag 2 juni + zaterdag 3 juni* op afspraak.

WAAR: Groendak | Industrielaan 15 E | 3925 BD Scherpenzeel.

CONTACT: info@groendak.nl  OF BEL  033.277.3404  Maak een groendakdate!

IMG_3659 IMG_3654 IMG_3725 IMG_3635 IMG_3646 IMG_3667