Werken bij Groendak

Actuele vacatures:

Bouwwerkbegroener:

als bouwwerkbegroener maak je nieuwe groene daken of zorg je voor het onderhoud ervan. Het is zwaar werk maar wel afwisselend. Bijna iedere dag werk je op een ander dak. Je maakt een compleet dak groen en ziet dus altijd direct resultaat van je werk. Doe je het onderhoud dan zie je daken mooier worden. Je werkt buiten en bent goed bezig, daar wordt je vrolijk van. Meer gegevens vind je hier.

 

Werkbegeleider: 

Je begeleid de projecten voor onze klanten, van opdracht tot oplevering en onderhoud. Je zorgt voor  voorbereiding, planning en werkinzet. Maakt de afspraak met de klant en regelt inzet van mensen, materialen en materieel. Met plezier bedenk je de aanpak maar zorgt ook voor inkoop of regelt details en verzorgt gegevens voor de nacalculatie. Je bent de spin in het web: nauwkeurig, met overzicht en sterk in de administratieve aspecten. Meer gegevens vind je hier.

Logistiek Werkplaats Medewerker: 

Als logistiek werkplaats medewerker zorg je er voor dat in- en uitgaande producten voor onze groene projecten en bestellingen tijdig klaar staan. Voorraden houdt je bij en sla je netjes op. In de werkplaats maak je (hulp-)producten en je bent handig genoeg om kleine onderhoudsklussen te doen. Je hebt schik in je werk en bent zelfstandig.

Meer gegevens vind je hier.

 

Commercieel Medewerker Verkoop: 

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het contact vanaf het eerste begin tot de opdracht. Je begeleidt de klant bij de aankoop van zijn groene dak of gevel. Offertes en prijsopgaven kan je compleet verzorgen, mogelijk zelfs uitrekenen. Je hebt interesse voor groen en duurzaamheid, zo mogelijk volgde je een opleiding in die richting. Je bent vlot en accuraat. Meer gegevens vind je hier.

 

Secretaresse, aanpakker of bouwvakker?

We zien graag iemand die met ons deze wereld groener wil maken! We zijn een klein bedrijf met veel, kleine maar ook grote, trendy opdrachten. We hebben gevarieerde klanten, wat het extra leuk maakt. We werken informeel samen in kleine enthousiaste teams. We doen veelzijdig en leuk werk met groene daken, dakterrassen, natuur en duurzame gebouwen. Wij kunnen enthousiaste collega’s gebruiken ook al staat niet exact jouw ideale functie hier! Vraag ons.

Een open sollicitatie wordt op prijs gesteld. En “ervaring” kan soms opwegen tegen een “werk- en denkniveau” . . Stuur voor een nieuwe uitdaging een e-mail aan: grad@groendak.nl of bel 033 277 3404

Ons verhaal..

We willen de beste zijn in wat we doen. Klanten verbazen. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook de weg daar naar toe. We werken keihard en netjes want we willen laten zien dat we het waard zijn om alle mogelijke groene daken en daktuinen aan te leggen. En dat doen we ook, we zijn al ruim 30 jaar trendsetter als bouwwerkbegroener. We maken vele kleine en grote daken het mooiste groen.

Ben jij geschikt of zelfs nog beter?

Neem dan contact met ons op! Bel 033.277.3404  of mail je CV naar: grad@groendak.nl