Werken bij Groendak

Actuele vacatures: (kijk ook op www.groendak.nl/werken-bij-groendak-vacatures)

Bouwwerkbegroener:

als bouwwerkbegroener maak je nieuwe groene daken of zorg je voor het onderhoud ervan. Het is zwaar werk maar wel afwisselend. Bijna iedere dag werk je op een ander dak. Je maakt een compleet dak groen en ziet dus altijd direct resultaat van je werk. Doe je het onderhoud dan zie je daken mooier worden. Je werkt buiten en bent goed bezig, daar wordt je vrolijk van. Meer gegevens vind je hier.

 

Werkbegeleider: 

Je begeleid de projecten voor onze klanten, van opdracht tot oplevering en onderhoud. Je zorgt voor  voorbereiding, planning en werkinzet. Maakt de afspraak met de klant en regelt inzet van mensen, materialen en materieel. Met plezier bedenk je de aanpak maar zorgt ook voor inkoop of regelt details en verzorgt gegevens voor de nacalculatie. Je bent de spin in het web: nauwkeurig, met overzicht en sterk in de administratieve aspecten. Meer gegevens vind je hier.

 

Medewerker Voorlichting & Communicatie:

Online communiceren via onze website, social media, nieuwsbrief, etc. is een kunst. Aandacht creëren voor het leveren en/of aanbrengen van onze groendaken. Vlot schrijven lukt je, je bent creatief en praktisch. Mogelijk kan je dat ook nog ‘fysiek’ door zelf  met mensen te praten of een lezing te geven? Werkzaamheden kunnen we in overleg bepalen. Meer gegevens vind je hier.

 

Commercieel Medewerker Verkoop: 

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het contact vanaf het eerste begin tot de opdracht. Je begeleidt de klant bij de aankoop van zijn groene dak of gevel. Offertes en prijsopgaven kan je compleet verzorgen, mogelijk zelfs uitrekenen. Je hebt interesse voor groen en duurzaamheid, zo mogelijk volgde je een opleiding in die richting. Je bent vlot en accuraat. Meer gegevens vind je hier.

 

Secretaresse, management-assistent, aanpakker, dakhovenier of bouwvakker?

We zien graag iemand die met ons deze wereld groener wil maken! We zijn een klein bedrijf met veel, kleine maar ook grote, trendy opdrachten. We hebben gevarieerde klanten, wat het extra leuk maakt. We werken informeel samen in kleine enthousiaste teams. We doen veelzijdig en leuk werk met groene daken, dakterrassen, natuur en duurzame gebouwen. Wij kunnen enthousiaste collega’s gebruiken ook al staat niet exact jouw ideale functie hier! Vraag ons.

Een open sollicitatie wordt op prijs gesteld. En “ervaring” kan soms opwegen tegen een “werk- en denkniveau” . . Stuur voor een nieuwe uitdaging een e-mail aan: grad@groendak.nl of bel 033 277 3404

Ons verhaal..

We willen de beste zijn in wat we doen. Klanten verbazen. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook de weg daar naar toe. We werken keihard en netjes want we willen laten zien dat we het waard zijn om alle mogelijke groene daken en daktuinen aan te leggen. En dat doen we ook, we zijn al ruim 30 jaar trendsetter als bouwwerkbegroener. We maken vele kleine en grote daken het mooiste groen.

Ben jij geschikt of zelfs nog beter?

Neem dan contact met ons op! Bel 033.277.3404  of mail je CV naar: grad@groendak.nl