Over ons

Over ons

Groendak heeft een lokale verdeler in het Antwerpse.

Groendak adviseert, levert en realiseert groen-, gras- en sedumdaken. Groendak is dé specialist met advies, als leverancier van groendakmaterialen en voor het realiseren van groene daken. Groendak werkt als bouwwerkbegroener. Wij geven u een ‘groene kijk’ op de aanleg van groendaken. Onze specialiteit zijn sedumdaken; zelfs schuine daken( 60°) kunnen wij zonder probleem begroenen. Ook voor daktuinen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een daktuin waar u ten volle kunt genieten van de natuur middenin een verstedelijkte omgeving. Wij zijn niet voor niks ‘ de specialist met advies’.

We kunnen op een efficiënte manier mensen informeren en groendaken verkopen in Vlaanderen en omstreken. De vraag ernaar stijgt zienderogen en dit is te wijten aan volgende factoren:

  • Het wordt gesubsidieerd! De meeste gemeentes en steden in Vlaanderen geven tot €31/m² * *varieert per gemeente
  • Het is een trendy en duurzame investering die betaalbaar is voor iedereen.
  • Toekomst gericht zal het een verplicht item worden bij nieuwbouw en renovatie. De stad Antwerpen neemt hier het voortouw. Dit zal op termijn de leefbaarheid in ’t Stad ten goede komen. Zie: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DK308M0P