Nieuws

Wil jij met ons het dak op? Als collega!

Groendak maakt groene daken op gebouwen. En ook groene gevels, daktuinen en binnenbeplantingen. Groendak levert ook materialen. Naast aanleggen van nieuwe groene daken doen wij ook onderhoudswerk. Planten op het dak is ons vak.

Met groen werken we graag en veel, dus groene vingers zijn nodig. Wij doen ook wel andere punten aan het dak of gebouw; als timmerman of dakdekker, een dakterras of zonnepanelen, etc. Wij zoeken een bouwwerkbegroener m/v; iets voor jou?

Wij werken in kleine teams en soms alleen: zelfstandigheid en een rijbewijs is vereist (of je moet in Scherpenzeel wonen). Je komt bij allerlei mensen over de vloer (en op het dak) in het hele land. Iedere dag is anders, lekker afwisselend. Je kan bij ons zelfstandig werken en krijgt een goed salaris.

Ons verhaal … 

We willen de beste zijn in wat we doen. Klanten verbazen. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook de weg daar naar toe. We werken keihard en netjes want we willen laten zien dat we het waard zijn om alle mogelijke groene daken en daktuinen aan te leggen. En dat doen we ook, we zijn al ruim 30 jaar trendsetter als bouwwerkbegroener. We maken de mooiste kleine en grote daken groen.

Je collega’s

Werken hard, zijn netjes en nauwkeurig en krijgen er een kick van om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Professioneel met een glimlach zeg maar. Ze wonen in de buurt van Scherpenzeel en zijn tussen de 18 en 38 jaar. Meestal gaan ze met twee of vier personen naar een klus.

Er wordt gewerkt in kleine teams en soms alleen: zelfstandigheid en een rijbewijs is vereist (of je moet in Scherpenzeel wonen). Omdat we op gebouwen werken zien we graag een handige en stevige man of vrouw.

Dus, ben jij geschikt of zelfs nog beter?

Neem dan contact met ons op! Mail naar: info@groendak.nl of bel 033.277.3404

Gepubliceerd op 29 september 2020 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *