Nieuws

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Groendak heeft een erkenning als leerbedrijf van Aequor en is daarmee geschikt om het praktijkgedeelte van een of meer mbo-opleidingen en/of vmbo-leerwerktrajecten te verzorgen.

Een nieuwe stagiair of collega? Bouwwerkbegroeners zoeken we bij Groendak. Geen eenvoudige opgave want ‘wat is dat, wat moet je kunnen?’. Groendak levert en maakt groen-, gras- en sedumdaken op gebouwen. Groene gevels. Daktuinen.

Omdat we ‘met groen’ werken zien we graag iemand met een groene achtergrond of bouwkundig hovenier. Met groen werken we veel, dus groene vingers zijn nodig. Wij maken groene daken en gevels, dat is vaak hoog (waar kan gebruiken we een ladderlift of autokraan). Wij lossen ook andere punten aan het dak of gebouw op of maken daktuinen. Groendak werkt in kleine teams en soms alleen: zelfstandigheid en een rijbewijs is vereist. Bouwwerkbegroeners komen bij mensen over de vloer (en op het dak) in het hele land. Kortom: een nette en handige vakman is gewenst.

Groendak is een transparant bedrijf en helpt graag bij een stuk opleiding of leerwerktrajecten. Wij kunnen voor korte of langere tijd enthousiaste opleidingen coachen. Groendak heeft een erkenning voor: manager natuur en recreatie; vakbekwaam medewerker bos en natuurbeheer; vakbekwaam medewerker groenvoorziening  en medewerker buitenruimte.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Groene daken hebben de toekomst, iets voor jou?

Gepubliceerd op 21 juni 2013 in Nieuws

Eén reactie op “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.”

  1. Tom Hoekstra schreef:

    Leuk om te lezen dat dit een werkleerbedrijf is. Het is goed voor studenten, helemaal in ambachtelijke beroepen zoals groenvoorziening of de bouw, om bij een bedrijf aan de slag te gaan en het vak te leren. Ik heb nog altijd goed contact met mijn oude stagebedrijf en heeft mij veel mooie contacten opgeleverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *