Opbouw schuindak

Schuine daken of hellende daken zijn daken met een schuinte tussen 10°en 68°; boven de 29° moet men speciale technieken toepassen.

Groendak is gespecialiseerd in deze technieken en kan natuurlijk gedetailleerd adviseren over de meest geëigende toepassing in uw situatie. Wij geven niet voor niets 10 jaar garantie* op door ons aangelegde daken.

Naast verschillende manieren van aanleggen op een waterdicht dak kent Groendak ook de Groendakpan voor de aanleg op een zgn. damp-open-dak als ‘normaal pannendak’. Zie ook: groendakpan website.

 

 

Hellend groen is een vak apart, zie het artikel op onze weblog.

 

 

Hier enkele voorbeelden van details:

 

Daken tot 25º à 30º schuin

Groendak 5-25

 

 

 

 

 

 

 

Daken tot 45º schuin

pdf Button

 

 

 

 

 

 

Daken tot 68º schuin

pdf ButtonDia10

 

 

 

 

Hellend groen is een vak apart

Voor architecten, bestekschrijvers of bouwkundigen is het vaak niet eenvoudig om de juiste teksten voor een bestek samen te voegen tot een goed geheel. Groendak biedt als service de mogelijkheid om deze op maat voor uw bestek toegeleverd te krijgen. Voor nieuwbouw of renovatie met groendaken, grasdaken of sedumdaken.

Probeer deze bestekservice: stel uw vraag voeg een tekening, foto of detail toe. Mail uw gegevens naar info@groendak.nl en Groendak geeft u dan een praktisch antwoord binnen afzienbare tijd.

Onze bestanden kunt u downloaden indien u de bron respecteert en vermeld als “bron: groendak.info”. Wij beschikken over vele details in pdf- of dwg-bestanden welke wij in overleg toezenden.