Nieuws

Duurzaam markt regio Alphen a/d Rijn

Op 15 december vindt in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn een duurzaamheids-markt plaats.

Tijdens de duurzaamheids-markt kunt u meer informatie krijgen over duurzaamheidsleningen, subsidies voor het aanleggen van groene daken en een bijdrage in maatwerkadvies van deskundigen. Op de duurzaamheids-markt vindt u ook Groendak en aanbieders van isolatie, zonnepanelen, groene producten. De eerste vijftig bezoekers ontvangen een tas met een duurzame producten. Ook is er op de markt een kortingsbon verkrijgbaar waarmee bezoekers korting kunnen krijgen bij de bedrijven die aanwezig zijn op de markt (zoals Groendak).

Om te laten zien hoeveel warmte uw dak verliest, heeft de gemeente Alphen aan den Rijn een warmtescan laten maken. Met behulp van een vliegtuigje zijn er thermografische foto’s gemaakt. De warmteuitstraling van uw dak is onder andere afhankelijk van hoeveel u stookte op die dag, of u ook verwarmde ruimtes heeft pal onder het dak en het type dakbedekking.

Meer informatie vindt u op www.duurzaamalphen.nl.

Energie voor de toekomst is een initiatief van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnwoude, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude en Omgevingsdienst West-Holland.

Bron: www.odwh.nl

Gepubliceerd op 10 december 2012 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *