Nieuws

GROEN EENVOUDIG TE DOEN

GROENDAK modeldak voorbeelddakGroendak een gat in de markt!

Al meerdere jaren werkt Groendak met groene daken. Het begon in 1991 met het eerste sedumdak op een oost-duitse bouwmarkt. Sindsdien werd gewerkt voor de professionele groendak- en daktuinenmarkt. De vraag bij particulieren maakte het groene dak breder bekend. En sinds de discussies over de opwarming van de aarde en duurzaam verantwoord leven, explodeerde de vraag naar ‘t groene dak.

Groendak maakte  het mogelijk voor particulieren om zelf een groendak te kunnen aanleggen op garage, bijkeuken of prieel. Op de website www.groendak.info kan men al sinds 2007 diverse kant -en klare groendaken aanschaffen voor een betaalbare prijs. Deskundig advies wordt echter nog liever telefonisch gevraagd en dus ook gegeven (als voldoende uitgangspunten bekend zijn). Met een hoogwaardig leveringspakket biedt Groendak goede mogelijkheden voor een ieder.

Onder het motto ‘Groen eenvoudig te doen‘ werd een effectief groendakbeleid doorgevoerd waardoor het bestellen, afleveren en betalen maar ook het aanleggen van het groendak  werd gerealiseerd. Het is zelfs zo dat Groendak het mogelijk heeft gemaakt dat een groendak betaalbaar is. Meerdere bedrijven volgen nu het voorbeeld van Groendak, dat is niet altijd plezierig want er zit nog een hoop kaf onder het koren. Gelukkig bewijst de kwaliteit de prijs en vertellen klanten dit graag door.

sedummixmat leggen Dat de groene daken een gat in de markt zijn kan men wel stellen. Door een doordachte marketing en een duidelijke website is Groendak.info binnen no-time in zoekmachines als Google bovenaan gekomen. Dat heeft ervoor gezorgd dat Groendak.info direct vindbaar was. Sinds meer dan 1½ jaar is nu ervaring met het online laten uitrekenen van een prijs voor leveren of het leveren en aanbrengen.  Groendak levert dagelijks door het hele land doe-het-zelf groendak-pakketten. Deze pakketten variëren van 1 m² tot 100 m² per klant, en dat is ook het mooie eraan, de kleine daken worden nu ook begroend. Het leveren én aanbrengen wordt uitgevoerd tussen Texel en Maastricht, maar ook in België word menig keer geleverd. Voor meer informatie over ‘t groendak, subsidies, etc. raadpleegt men www.groendak.info

Gepubliceerd op 11 september 2009 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *