Nieuws

Greenpower Girlpower, ons groene dames-dakteam!

Greenpower Girlpower ons damesteam als special forces. Inzetbaar op speciale vrouwelijke taken (helaas bestaan die nog). De dames doen verbluffen, menigmaal wordt opgekeken wanneer de dames (soms met een man) een groendak aanleggen. Kijk eens, dat is toch mannenwerk? Nou onze dames staan hun mannetje!

Renate is een cross-fitter van het eerste uur. Weet hoe ze moet tillen. Tilt ook alles en verplaatst hele daken als het moet, maar ook de vrouwelijke touche is haar zeker niet vreemd. Met gevoel en fantasie leeft ze zich uit, bekoorlijk. Ontwikkelt zich graag als (dak-)tuinontwerpster.

Meike is een degelijke vrouw die weet wat ze wilt. Biologisch dynamische landbouw is nu haar passie. Wat ze wil gaat ze ook voor! Geen dak is haar te hoog, niet zeuren maar doen. Bewonderingswaardig recht op haar doel af. Duidelijk, concreet.

Renee is the girly girl. Vrouwelijk bovenal (je nagels houd je goed)… Werkt incidenteel graag mee, maar weet goed contact te onderhouden met onze klanten, geeft ze passend advies en offertes. Om mee te stoeien, maar dan wel over het dak.

Linda draait er niet omheen, leveren wat de klant wil én wanneer de klant dat wil. Het kan en anders moet het kunnen. Alle ogen dezelfde kant op. Een rock girl, no doubt about it. En regelmatig deinst ze er niet voor terug om ook sedummatten zelf te laden / te tillen (zo zwaar zijn ze toch niet?)… paar zakken erbij, grind? Niet zonder handschoenen aanpakken dus!

Gepubliceerd op 25 januari 2019 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *