Nieuws

De overheid en duurzaam bouwen . . .

De overheid komt met steeds meer ambities op het gebied van duurzaam bouwen. De komende jaren zal duurzaamheid dan ook een steeds belangrijker criterium worden waarop overheden haar bouwpartners selecteren.

Het Centrum voor Innovatief Bouwen  startte een innovatieproject gericht op de ontwikkeling van duurzaam en vraaggestuurd bouwen in Oost Utrecht. Duurzaam en vraaggestuurd bouwen zijn essentiële onderwerpen in de verdere ontwikkeling van ieder bedrijf. Opdrachtgevers en eindgebruikers zoeken steeds meer naar duurzame oplossingen en worden ook steeds mondiger in het communiceren van hun eisen en wensen. Groendak als bouwpartij heeft zich met Bouwpartners. nu geprofileerd als duurzame bouwpartner .

Het innovatieproject Meer dan > Bouwen biedt een kans om in te spelen op het toenemende accent op duurzaamheid. Het project richt zich op het vergroten van de kennis op het gebied van duurzaam (ver)bouwen en vraagsturing in de bouw. groendak heeft de laatste informatie op het gebied van duurzaam bouwen en profileert zich als dé duurzame bouwpartner.

Gepubliceerd op 7 februari 2010 in Nieuws

2 reacties op “De overheid en duurzaam bouwen . . .”

  1. lieke mobach schreef:

    Hooi!
    Wat zijn de voordelen aan het hebben van gras op het dak? Is het duurzaam?

    Groetjes Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *