Nieuws

VvE Energiebespaarlening voor duurzaam investeren.

Euro-GroenKent u de VvE Energiebespaarlening al? Deze lening is echt bedoeld om  het verduurzamen van VVE’s te stimuleren. Appartementencomplexen kunnen namelijk vaak flink energie besparen.

Veel mensen willen hun gebouw wel duurzamer en energiebesparender maken maar zien op tegen de investeringen of kunnen deze bedragen niet zomaar missen. De VvE Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds bied een aantrekkelijke financiering door middel van een lening tegen een aantrekkelijke rente. Zo kunnen u en uw medebewoners uw complex energiezuiniger, comfortabeler en duurzamer maken. En energiebesparen met groen: het kan niet groener! 

Dakisolatie en zonnepanelen vallen ook onder de maatregelen die met deze lening kunnen worden gefinancierd. Warmte stijgt en het dak van een woning is dus, indien niet goed geïsoleerd, de grootste verliespost van warmte in een huis.

Een groendak met extra isolatie is een makkelijke, mooie en extra effectieve manier om uw dak te isoleren. De isolatie zorgt al voor een verbetering van uw binnenklimaat maar het groendak voegt nog eens extra waarde toe; dit door de verkoelende werking van planten in de zomer.

Wist u dat een groendak en zonnepanelen een ideale combinatie zijn? Het groendak kan voor een deel als ballast worden gebruikt voor de frame’s van de zonnepanelen. Daarnaast warmt een groendak minder op in de zomer en koelt het zijn omgeving af door verdamping. Planten worden 36º C en daar blijven ze graag. Zonnepanelen halen hierdoor tussen de 9% en 16% meer rendement! 

Voor meer informatie over de VvE Energiebespaarlening kunt u kijken op de website ikinvesteerslim.nl/energiebespaarlening

Wilt u meer informatie over het isolatie-groendak en/of de zonnepanelen dan helpen wij u graag. Stuur een mailtje naar info@groendak.nl of bel ons op 033 277 3404

 

Gepubliceerd op 17 juli 2015 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *