Nieuws

Tuintje op je dak: doe een sedumdak.

Tuintje op je dakEen artikel in de Woonkrant van de Telegraaf door  Nirba Kass Hanna:

Nederland is zo’n beetje volgebouwd met huizen, waardoor het groen in de verdrukking komt. Een sedumdak gaat de verstening in de steden tegen en is bovendien duurzaam, milieuvriendelijk, geluiddempend en als klap op de vuurpijl: mooi voor het oog.

Het artikel begint heel kort met een filosofie over groen in verdrukking, opwarming van de aarde (verstening)… gelukkig gaat het gauw verder over drie trotse groendakbezitters die wonen onder een sedumdak; een Groendak.

3 bewoners met 3 motieven: Dak als attractie, Mijn huis leeft en Duurzaam huis. Als Groendak® zijn wij er trots op dat ze alle 3 ons groendak hebben.

duurzaam huis

duurzaam huis

Mijn huis leeft

Mijn huis leeft

dak als attractie

dak als attractie

 

 

Gepubliceerd op 15 april 2015 in Nieuws

Eén reactie op “Tuintje op je dak: doe een sedumdak.”

  1. E. Jonkers schreef:

    Alweer (bijna) een jaar geleden heeft Groendak onze oude daktuin weggehaald en onze nieuwe daktuin aangelegd. Wij zijn uitermate tevreden met het proces en het uiteindelijke resultaat. Groendak had met afstand de beste offerte geschreven – niet alleen de beste prijs, maar ook erg overzichtelijk zodat we duidelijk keuzes konden maken in welke dingen we nog anders wilden. De uitvoering was gewoon heel erg goed. De medewerkers waren vakmensen en bovendien erg vriendelijk en hulpvaardig. Dingen die we gaandeweg toch nog extra wilden laten doen werden direct opgepakt en dit werd allemaal heel netjes afgehandeld.
    Met dank, E. Jonkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *