Nieuws

Korting op de Woonsalon (Tilburg – Euroscoop)

Groendak geeft korting voor leveren of leveren en aanbrengen van een groendak*.

Groendak komt in de Woonsalon. Breng ons een bezoek! Laat je inspireren en vrijblijvend adviseren. Maak kennis met bouwprojecten, Groendak, (interieur)architecten, daktuinontwerpers, financiële adviseurs en  specialisten op het gebied van wonen in de regio Tilburg.

Ook korting* op alle eerder gegeven offertes* van dit jaar! Maar alleen de groene daken welke op de woonsalon als opdracht worden gegeven (in de regio Tilburg). Neem uw gegevens mee, zoals een foto van uw dak en de maten. We rekenen het alsnog uit. Heeft u onze offerte gehad bestel dan nu met onze Woonsalon-korting*. Zie ook: www.http://woonsalon.nl/

Tilburgers die een groen dak willen aanleggen kunnen subsidie krijgen

Het geldt voor alle bebouwing binnen de bebouwde kom van Tilburg. Het subsidiebedrag per aanvraag is 50 procent van de werkelijke kosten per vierkante meter met een maximum van 25 euro per vierkante meter. Een particuliere aanvrager kan in aanmerking komen voor maximaal 2.500 euro voor verenigingen van eigenaren, instellingen, bedrijven, ondernemers en woningcorporaties geldt een maximum 25.000 euro. Voorwaarde om voor subsidie in aanmerking te komen is dat het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van het groene dak worden uitgevoerd door een erkend bedrijf.

Klimaatbestendigheid

Wethouder Mario Jacobs: “Groene daken dragen bij aan klimaatbestendigheid, leefbaarheid en verduurzamen van het stedelijk gebied. Onder andere door de regulering van water en temperatuur, de betekenis voor biodiversiteit, uitstraling en beleving. En ze passen binnen het streven om in 2045 klimaatneutraal te zijn.”

Looptijd

De regeling gaat in op 1 juni 2017 en loopt tot 1 januari 2019. Daarna evalueert de gemeente Tilburg de regeling en bekijkt of de regeling wordt voortgezet. Voor 2017 en 2018 is per jaar een budget beschikbaar van 250.000 euro. Vanaf juni 2017 kan subsidie worden aangevraagd via deze website tilburg.nl.

Gepubliceerd op 17 oktober 2017 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *