Nieuws

Kraaien’plaag’ op sedumdak

Kraaien op sedumdak “Ik heb 2 weken geleden gebeld met de vraag of het kwaad kan dat kraaien in ons sedumdak voedsel zoeken. Ze plukken aan het sedum en gooien dit naar beneden. Het lijkt alsof er iets onder zit wat ze graag eten.”

Het is een idee om er iets overheen te spannen. Bijvoorbeeld kippengaas of een net. Maar de vraag is waarom zitten die kraaien er, kan het zijn dat ze er bijvoorbeeld insecten uit halen? Indien dit het geval is is het beter om de insecten te verdrijven. Er bestaat een goed middel om insecten en ander gedierte te verdrijven. Dit middel heet Pireco.
Veel bestrijdingsmiddelen zijn door de hoge toxiciteit de afgelopen jaren van de markt gehaald. Of ze bleken niet effectief te werken tegen de verschillende plagen en ziektes, die kunnen voorkomen op planten en teelten.
Kunstmatig ingrijpen bestrijdt meestal alleen de symptomen. Veel problemen zijn echter te voorkomen door dieper naar de oorzaken te zoeken. En dat is altijd beter dan genezen. Zo komt Pireco bij de traditionele kennis en wijsheid van onze voorouders en combineert die met innovatieve technieken zonder gebruik van chemicaliën.
meer informatie kun je vinden op www.pireco.nl

Gepubliceerd op 8 juli 2009 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *