Nieuws

Beurs Eigen Huis


Kom naar Beurs Eigen Huis!

JE KAN HET DAK OP : JE DROOMDAK

Heb jij een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of ga je verbouwen? Wil je een groen dak of weet je het nog niet? Kom dan naar onze inloopdag en ga daarna naar de Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn trends en mogelijkheden, vragen over financiering, duurzaam bouwen en vergunningen, etc. Je bent van harte welkom op onze inloopdag ‘het open dak’ en daarna ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht. Profiteer van een gratis kaart voor de beurs Eigen Huis.

Creëer je eigen groene droomdak op je droomhuis

Groendak heeft de meeste inspiraties voor een groendak en de beurs Eigen Huis is één grote ontdekkingstocht voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. Er is van alles te doen; van het luisteren naar sprekers, het opdoen van inspiratie, het bekijken van de laatste trends, tot het je laten adviseren door een architect. De beurs geeft jou een kijkje in de woonstijlen en groene trends van de professionals.

Of je nu middenin een verbouwing zit, voor het eerst gaat verhuizen, of aan het begin staat van het bouwen van je droomhuis, met zulke grootse plannen in het vooruitzicht is het fijn om alles terug te vinden op één plek. De beurs is er voor iedereen die dolgraag zijn of haar droomhuis wil creëren.

Groendak.info voor meer info over het groene dak, je droomdak en je droomhuis

Zie https://www.realiseerjedroomhuis.nl/beurs-eigen-huis/ 

Gepubliceerd op 16 augustus 2017 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *