Nieuws

Investeer nu in duurzame energie met Groendak

Als je nog niet geïnvesteerd hebt in zonnepanelen is het verstandig om dat nu te doen. De reden dat het verstandig is om nu te investeren is dat de saldering met 3 jaar verlengd is. Dit houdt in dat men nog langer korting krijgt op de energiebelasting zolang men energie levert aan het net. Daarnaast ontvangt men naast deze saldering een vergoeding voor het leveren van zonnestroom aan de energieleverancier. Verder is een gebrek aan geld voor zonnepanelen momenteel geen punt aangezien men tegen lage rente geld kan lenen voor zonnepanelen van het Nationaal Energiebespaarfonds.

Wat helemaal verstandig is, is een combinatie van zonnepanelen met een groendak. Groendaken zorgen er namelijk voor dat zonnepanelen effectiever werken en betere resultaten behalen. Ook beperken groendaken het energieverbruik van het gebouw waardoor men nog meer winst kan behalen met zonnepanelen. Verder hebben groendaken net als zonnepanelen allerlei milieuvriendelijke voordelen, zoals het omzetten van CO2 naar zuurstof en het filteren van fijnstof. De keuze is dus makkelijk. Ga voor zonnepanelen met een groendak, daar heeft iedereen baat bij.

Gepubliceerd op 8 augustus 2019 in Nieuws

4 reacties op “Investeer nu in duurzame energie met Groendak”

 1. Hans Kanters schreef:

  Hallo IK heb ook reeds zonnepanelen en wil daarbij een groen dak, waar kan ik de foto naartoe sturen.
  Email adres?

  Alvast bedankt
  Groeten
  Hans Kanters

 2. Kees schreef:

  Bedankt voor dit artikel. Ik heb al zonnepanelen aangeschaft. Nu is mijn vraag als het mogelijk is om groendaken aan te leggen, terwijl ik al zonnepanelen heb? Ik heb er geen weet van.

  • Grad schreef:

   Zeker kunnen we groendaken aanleggen als er al zonnepanelen liggen, natuurlijk dient er wel ruimte te zijn om groen te leggen. Mogelijk kunnen wij uw vraag nog beter beantwoorden als wij een foto van uw dak met de panelen kunnen ontvangen. Met de foto ook graag het aantal m² groendak wat aangelegd kan worden.
   Groene groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *