Nieuws

Infodag, beurs of bijeenkomst?

Groendak.info voor meer informatie over het groene dak.

Groendak geeft graag een goede voorlichting en komt daarvoor op bijeenkomsten van uiteenlopende aard. Soms een presentatie, voorlichting of lezing. Wel steeds op verzoek en voor een redelijke groep mensen. Ook bij u?

  • Met een Vereniging Van Eigenaren heeft u een ledenvergadering waar u informatie wilt geven over groene daken. Groendak kan daarbij een stuk voorlichting geven, gericht met feiten en cijfers of informatief alle vragen beantwoorden.
  • Uw gemeente verzorgt een beurs over “energie en isolatievoorzieningen”. Groendak informeert daarbij over bouwwerkbegroening, doet mee met een informatiestand of kraam. Informeert over “zonnepanelen op het groene dak”.
  • De ecologische wijkvereniging wil alles weten van groene daken en biodiversiteit. Groendak kan een lezing verzorgen over “groene daken en klimaatherstel”.
  • Uw scandinavische reisvereniging wil alles weten van “turfdaken en grasdaken”? Groendak informeert (ook over het “IJslandse torftak”) met een powerpointpresentatie.
  • De tuinvereniging wil met de seniorenclub alles weten van “dak- en gevelbegroening”? Juist: Groendak vertelt…
  • Thermografie en warmtebeelden van uw gebouw? Duurzaam beheren en controleren: Groendak maakt het waar.
  • Heeft u zin om van uw dak een groendak te maken maar weet u niet hoe? Groendak is iets voor u.
  • Gaat u het allemaal zelf doen? Of laat u het doen? Hoe moet het? Wat is er nodig? Groendak laat het horen en zien.

Groendak is er graag bij.

Niet alleen informatie over de verschillende groene mogelijkheden kunt u krijgen maar ook over de aanleg ervan. U kunt kiezen voor scheuten, planten, tegels of kant-en-klare groentapijten. Maar ook met een ecodak of groen bouwconcept kunt u kennismaken. Bouwwerkbegroeners en bouwkundigen zijn te spreken en alle vragen mag u stellen.

Heeft u een bijeenkomst met een redelijke groep of vereniging? U wilt daarbij een duidelijke presentatie of uitleg? In overleg kan Groendak u mogelijk helpen. Vertel wat u wilt en wij geven u het antwoord.

Gepubliceerd op 10 juli 2013 in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *