Nieuws

Beste prijsgarantie

Door Groendak wordt een garantie gegeven op de beste prijs!

Daarmee geeft Groendak wel een groot zelfvertrouwen prijs. Dat doe je niet zomaar als groen bedrijf. Wanneer het  product van Groendak (geleverd en/of aangebracht) ergens voordeliger is te krijgen dan zal Groendak dat product leveren voor een prijs welke 5% lager ligt. Groendak gaat er dan wel vanuit dat dit wordt onderbouwd met een echte offerte of prijsvoorstel van een ander (welke wij dan krijgen). Deze garantie geldt voor alle particuliere opdrachtgevers of bestellers. Is een en ander goed vergelijkbaar in kwaliteit en voordeliger dan kan Groendak hun voorstel leveren met 5 % korting voor u.

Gepubliceerd op 26 oktober 2011 in Nieuws

6 reacties op “Beste prijsgarantie”

 1. Neyens schreef:

  Het word een zadeldak ipv een platdak.

 2. Peter schreef:

  Besten,
  Onze verbouwplannen zijn afgesteld. De kosten zijn hoger dan verwacht. Het groendak drukt daar bovenop en BTW op arbeid gaat weer naar 21%. In Amersfoort geen subsidie voor groen. Al met al zit het er voorlopig niet in.
  Vriendelijke groet,
  Peter

 3. DeBlauwe schreef:

  Geachte,

  Daar we geen subsidies krijgen,voor de aanleg van een groendak is
  de prijs wel wat te duur
  Misschien doen we het later wel

  Dank bij voorbaat,Jan

 4. Peter Brabander schreef:

  We zijn er inmiddels achter dat een sedum dak niet voldoende isoleert en dat was toch uiteindelijk de bedoeling. Als u nog eens offerte wil maken, dan voor een omgekeerd dak met PIR schuim 7 cm.
  Vr. Groet Peter Brabander

 5. jan halverhout schreef:

  Wij hebben nog geen groen dak. De prijs vonden we best fors. Verder niets gemist in uw voorstel. En vermoedelijk komen we in het voorjaar van 2015 met een nieuw verzoek en hopen dan op een voor ons acceptabel voorstel.

 6. Chrit Luys schreef:

  Bedankt voor de offerte.
  Helaas wordt een groen dak voor ons te duur. Wij zijn een groene vereniging (IVN) en een groen dak zou een mooie uitstraling hebben. Het 2e probleem was het gewicht, we hebben een bestaand gebouw waar nu golfplaten op liggen.

  Met vriendelijke groet, Chrit Luys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *